Друк

День фізичної культури та спорту відзначили у районі

.

Традиційно у другу суботу вересня відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту.

За всіх часів саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю.
Україна завжди славилась своїми спортивними талантами, має їх і наш район. Тому, аби відзначити найкращих із кращих спортсменів у Будинку культури с.Піщів відбулося свято з нагоди Дня фізичної культури і спорту. Серед почесних гостей: голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович та інші. Після численних щиросердечних привітань, керівництво району відзначило юних спортсменів, тренерів та ветеранів спорту Почесними грамотами, грамотами, подяками та грошовими преміями від районної державної адміністрації та районної ради.
Гарний настрій та чудову атмосферу свята своїми неповторними виступами створили юні артисти – учні Піщівської школи, Іванна Пасічник, Сергій Руденко, Олександр Тимощук та вокальний ансамбль «Чарівнинці». Спільним фото на згадку було завершено святковий захід.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА