Друк

Відбулася акція «Час не лікує»

.

28 серпня, очільники району – голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький взяли участь в акції в пам'ять про загиблих учасників Іловайської трагедії та інших захисників України на Донбасі, що проходила під гаслом «Час не лікує».

Відкрита зустріч відбулася біля пам'ятного знаку Небесній сотні та загиблим учасникам АТО. Сюди, схилити голову перед світлою пам'яттю усіх, хто віддав своє життя за Україну, прийшли всі небайдужі - рідні та близькі загиблих воїнів, військовослужбовці, волонтери та жителі Новоград-Волинщини.
Після офіційних виступів керівництва району та міста, духовенство Української Православної церкви Київського Патріархату провели молебень за загиблими.
Також до присутніх звернулася керівник відокремленого підрозділу громадської організації «Об'єднання дружин і матерів бійців учасників АТО» Лариса Лісовська. Вона висловила слова скорботи та співчуття усім, кого торкнулася трагедія, після чого вручила відзнаки кращим волонтерам.
Традиційною хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятного знаку було завершено акцію.
Пам'ятаймо своїх героїв!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА