Друк

Працювали комісія з питань захисту прав дитини

.

28 серпня відбулося чергове засідання комісії з питань захисту прав дитини районної державної адміністрації, яке провела перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко.

На засідання комісії, традиційно, було винесено питання, віднесені до компетенції служби у справах дітей, та які було попередньо вивчено працівниками служби з виїздом на місце.
На порядок денний виносилося чотири питання. Компетентні члени комісії розглянули та обговорили питання доцільності повернення малолітніх дітей із обласного спеціалізованого будинку дитини Житомирської обласної ради до їх рідних сімей, надали висновок органу опіки та піклування щодо визначення місця проживання малолітніх сестричок з одним із батьків та розглянули прохання батьків щодо доцільності влаштування їх малолітніх дітей до Новоград-Волинсьої школи-інтернату І-ІІ ступенів.
В ході засідання членам комісії черговий раз довелося переконатися, що в багатьох справах, у яких фігурує матеріальна сторона питання, батьки ладні маніпулювати долями малечі та використовувати їх задля вирішення певних особистісних питань і задоволення амбіцій, забуваючи про один з найголовніших своїх обов'язків - дбати про виховання та моральний розвиток своїх дітей.
За результатами розгляду питань порядку денного були винесені виважені та обґрунтовані рішення.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА