Друк

У РАЙОНІ ВІДЗНАЧИЛИ ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ПРАПОРА ТА ДЕНЬ НЕЗАЛЕЖНОСТІ УКРАЇНИ

.

Влітку наша країна відзначає два найбільші національні свята – День Державного Прапора та День Незалежності.

Адже прапор є найголовнішим символом будь-якої країни, а незалежність - найціннішим скарбом, найвищим досягненням і найвагомішим надбанням, здобутим поколіннями українців.
23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Дня Незалежності України відбулись районні урочистості та святковий концерт в Будинку культури села Повчине. Серед почесних гостей – перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, голова районної ради Дмитро Рудницький, заступник голови районної ради Зінаїда Ляхович, Повчинський сільський голова Ігор Печорін.
Урочистим внесенням державного прапора та гімном України було розпочато святковий захід. Після чого зі сцени прозвучали вітальні промови гостей. Миру, добра, злагоди та процвітання бажали виступаючі. А ще - бути сильними незалежними творцями власної долі та майбутнього нашої країни.
Народні та патріотичні пісні про Україну стали окрасою свята та запорукою чудового святкового настрою. Присутніх у залі розважали неперевершені виступи Юлії Сіркової, Іванни Конончук, Ольги Осипчук та народного аматорського колективу «Калинові зорі».
На жаль, незалежність країни далася нам нелегко та надзвичайно дорогою ціною – невинними життями та зламаними долями сотень українців. Тож хвилиною мовчання було вшановано світлу пам'ять полеглих за волю України.
Також у рамках заходу відбулося спортивне свято, де юні спортсмени нашого району могли позмагатися за першість у тому чи іншому виді спорту.
Творення держави – складний і довготривалий процес. Нам судилося стати безпосередніми учасниками відродження української нації. Перед нами стоять складні і великі завдання. Та згуртувавшись у єдиному прагненні, ми зможемо здолати будь-які перешкоди на шляху зміцнення незалежності та процвітання держави.
З Днем народження, країно!

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА