Друк

Пилиповицький «ВІНОЧОК» у «Великодніх дзвонах»

.

Народний танець може розповісти різноманітні історії того чи іншого народу, де він народився і процвітав упродовж багатьох років, маючи в собі багаття для морального виховання, танець поєднує в собі емоційну сторону мистецтва та приносить радість як виконавцям, так глядачам, розкриває духовні сили, виховує естетичний, художній смаки та любов до прекрасного.

1 квітня 2017 року у Житомирському коледжі культури і мистецтв імені Івана Огієнка відбувся ХІ обласний фестиваль-конкурс «Великодні дзвони».
На справжнє свято талантів учнівської молоді прибули близько 400 учасників з різних районів нашої області: Житомирського, Радомишльського, Новоград-Волинського, Баранівського, Народицького, Пулинського, Хорошівського, Олевського, Малинського, Чуднівського, міста Бердичева, Новограда-Волинського, Житомира та інших.
З великим задоволенням учасники зразкового дитячого танцювального колективу «Віночок» Пилиповицького Будинку культури відгукнулись на запрошення та взяли активну участь у фестивалі. Діти виконали два танці: «Полька» та «Гопак» у постановці керівника колективу Світлани Кочубей, та зайняли ІІІ місце у номінації «народний танець». ВІТАЄМО !!!
Працівники Будинку культури с. Пилиповичі та учасники колективу «Віночок» вдячні відділу культури та відділу освіти Новоград-Волинської районної державної адміністрації, Пилиповицькій сільській раді за організацію поїздки до Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка.
Народний танець — один з найдавніших видів народної творчості, тож бажаємо колективу «Віночок» наснаги, успіхів, процвітання, та державної підтримки.

Директор Будинку культури
Альона Янчук