Друк

ВІДБУЛАСЯ ПІДСУМКОВА ТРЕНЕРСЬКА НАРАДА

.

Сьогодні, 29 грудня, у малій залі Будинку рад відбулася нарада тренерів ДЮСШ.

Серед присутніх: голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержаміністрації Наталія Даниленко, начальник сектору сім'ї, молоді та спорту Віктор Дейнека, тренери ДЮСШ.
Провів нараду тренер Новоград-Волинської ДЮСШ Геннадій Данюк.
«Перш за все, я хочу особисто подякувати вам за гарну, сумлінну роботу та за спортивні досягнення. Ви завжди можете розраховувати на підтримку зі сторони районної влади. Вірю, що у наступному році ви сягнете ще більших висот!» - сказав Володимир Михнюк.
Після чого перелічив найбільші спортивні досягнення тренерів та спортсменів району за 2016 рік. А пишатися нам дійсно є чим. Так, нещодавно у Житомирі на вже традиційній церемонії «Лауреат спортивного року – 2016» наш район було відзначено у трьох номінаціях:
- «Кращий спортивний район області» - Новоград-Волинський район;
- «Кращий тренер року з неолімпійських видів спорту» - Геннадій Данюк – Заслужений тренер України, тренер-викладач Новоград-Волинської ДЮСШ;
- «Кращий спортсмен з неолімпійських видів спорту» - Олександр Пінчук, який у 2014 році виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу з армспорту, а у 2016 році зайняв почесне 2-е місце на чемпіонаті світу в Болгарії.
Також на нараді голова райдержадміністрації особисто привітав та відзначив грошовою премією за перемогу Ігоря Гуменюка. Хлопець виборов перше місце з армреслінгу на чемпіонаті світу в Болгарії.
У свою чергу, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко розповіла присутнім про плани на майбутнє щодо роботи у цій сфері та про закладені кошти у районному бюджеті на підтримку та розвиток спорту. Після чого подякувала тренерам за відмінну роботу та за досягнення на спортивній ниві.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7054-vidbulasya-pidsumkova-trenerska-narada#sigProGalleria1ed3491c7e
joomlamodniyportal.ru