Друк

Слава та шана воїнам-захисникам

.

Сьогодні на базі 30 окремої гвардійської механізованої бригади відбулася урочиста зустріч особового складу 54-го окремого розвідувального батальйону з нагоди прибуття з району виконання бойових завдань.

Щирі слова вдячності та привітання військовослужбовцям висловили почесні гості урочистого мітингу – перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, міський голова Віктор Весельський, командувач військ оперативного камандування «Північ» генерал-майор В'ячеслав Назаркін, начальник управління розвідки штабу війсь оперативного командування «Північ» полковник Сергій Бачурін, військовий комісар Новоград-Волинського ОМВК підполковник Сергій Канюка. Також до своїх підлеглих звернувся командир 54 окремого розвідувального батальйону полковник Леонід Іпатенко. За вірність присязі та виконаний обов'язок перед народом України, відмінну військову службу та виконання наказів Леонід Володимирович подякував всьому особовому складу.
Відповідно до розпорядження голови районної державної адміністрації та з метою вшанування особового складу 54-го окремого розвідувального батальйону, який прибув з району виконання бойових завдань до місця постійної дислокації, за сумлінне виконання службових обов'язків під час виконання бойових завдань в зоні антитерористичної операції в Донецькій та Луганській областях, проявлені мужність, героїзм та відвагу, вірність військовій присязі, зразкову військову дисципліну, високий професіоналізм при захисті державного суверенітету, Наталія Даниленко нагородила медалями «Захисник рідної землі» та грамотами районної державної адміністрації найкращих військовослужбовців.
В свою чергу, міський голова Віктор Весельський також вручив грамоти та подяки особовому складу бійцям батальйону.
Після церемонії нагородження отець Геннадій провів молебень за загиблими.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7051-slava-ta-shana-vojinam-zakhisnikam#sigProGalleriaeae671b252
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7051-slava-ta-shana-vojinam-zakhisnikam#sigProGalleria7a720a6325
joomlamodniyportal.ru