Друк

Урочистості з нагоди Дня енергетика

.

Професійне свято енергетиків має давні і славні традиції. Святкування Дня енергетиків було впроваджено ще у другій половині минулого століття.

Тож і сьогодні працівники цієї галузі не залишились поза увагою. У Новоград-Волинському РЕМ (районні електричні мережі) відбулися урочистості з нагоди професійного свята.
Відкрив свято начальник Новоград-Волинського РЕМ Олександр Самчук. Господар свята розповів про здобутки та досягнення колективу, про буденну працю та привітав всіх присутніх. «Я вітаю вас з нашим святом. Бажаю вам щастя, здоров'я, тепла в домівках, подальших виробничих успіхів і впевненості у завтрашньому дні», - сказав Олександр Володимирович та відзначив кращих працівників підприємства подяками та грамотами.
Присутній на заході заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік у свою чергу також привітав енергетиків з професійним святом і висловив їм найкращі побажання. «Сьогодні від вашої наполегливої праці та високої майстерності залежить стабільне функціонування енергетичної галузі. Важко знайти більш важливу галузь, ніж енергетична. Від неї залежить світло та тепло в наших оселях, стабільне функціонування промисловості, транспорту, зв'язку та соціальної сфери. Саме це робить професію енергетика однією з найнеобхідніших та найпрестижніших. Бажаю всім працівникам енергетичної галузі успіхів у роботі, наснаги, міцного здоров'я, добра та благополуччя вам і вашим сім'ям!» - сказав Андрій Васильович. Після чого від імені райдержадміністрації та районної ради за сумлінну та багаторічну працю, високий професіоналізм, відповідальне ставлення до посадових обов'язків, особистий внесок у розвиток електроенергетичної галузі та з нагоди професійного свята нагородив кращих електромонтерів та контролерів енергонагляду подяками та почесними грамотами.
Маленькі артисти – вихованці Палацу дітей та молоді своєю концертною програмою розважили та привітали працівників енергетичної галузі Новоград-Волинщини.
Довідково: Новоград-Волинський РЕМ забезпечує електричною енергією 42208 побутових та 1181 юридичних споживачів, які розташовані на території м. Новограда-Волинського та Новоград-Волинського району загальною площею 2125 кв.км. Електропостачання здійснюється за допомогою повітряних та кабельних ліній електропередачі 0,4-10 кВ загальною довжиною 2256 км, 552 трансформаторних підстанцій загальною потужністю 118,6 МВА. Річне надходження електроенергії в район складає 215,9 млн.кВт.-год. В загальному обсязі корисного відпуску електроенергії в район населення споживає 33,2%, промисловість, сільгоспспоживачі, та інші – 66,8%.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7044-urochistosti-z-nagodi-dnya-energetika#sigProGalleria55255e31f1
joomlamodniyportal.ru