Друк

Відбулося засідання сьомої сесії районної ради VII скликання

.

21 грудня відбулась чергова сьома сесія районної ради сьомого скликання під головуванням Дмитра Вікторовича Рудницького – голови районної ради.

У роботі сесії взяли участь голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік, міський голова Віктор Весельський, депутати обласної ради, начальники районних управлінь і служб, сільські, селищний голови, керівники підприємств, установ, організацій, представники засобів масової інформації.
На початку пленарного засідання районними депутатами було обрано секретаріат та лічильну комісію, сформовано порядок денний та затверджено регламент роботи сесії, після чого сесія розпочала свою роботу.
В цілому на порядок денний було винесено 30 питань, з яких було заслухано та розглянуто 26 питань. Так як деякі питання порядку денного потребували доопрацювання, зокрема, і питання про затвердження районного бюджету на 2017 рік, їх було перенесено на розгляд на другому пленарному засіданні сьомої сесії районної ради сьомого скликання, яке відбудеться 28 грудня 2016 року.
На сесії були розглянуті наступні питання: про внесення змін до Програми розвитку транспортної інфраструктури та шляхового господарства району на 2016-2020 роки, про затвердження Програми сприяння розвитку казначейського обслуговування на території Новоград-Волинського району на 2016-2018 рр. «Доступне казначейство», про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації, про внесення змін до Програми ветеринарно-санітарних заходів по профілактиці та оздоровленню території Новоград-Волинського району від африканської чуми свиней на 2015-2020 роки, про Програму економічного і соціального розвитку Новоград-Волинського району на 2017 рік, про районну цільову Програму розвитку позашкільної освіти на період до 2020 року, про районну цільову соціальну Програму розвитку дошкільної освіти на період до 2020 року, про план роботи районної ради на I півріччя 2017 року та багато інших важливих питань.
Також перед депутатами прозвітував голова районної ради Дмитро Вікторович. Він детально доповів про свою роботу за період з листопада 2015 року по грудень 2016 року.
З врахуванням зауважень і доповнень на сесії було затверджено проекти програм та прийнято відповідні рішення по питаннях порядку денного.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru