Друк

Дубль Городницьких волейболістів

.

По 18 команд юнаків та дівчат взяли участь в змаганнях на першість району з волейболу серед школярів ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Переможці зональних змагань серед юнаків команди Городницької, Гульської, Орепівської, Пилиповицької, Токарівської шкіл та Слободороманівської гімназії зустрілись в очних поєдинках для визначення чемпіона району 2016 року. Команда Городницької ЗОШ (вчитель Ксенз О.А.) у складі Ксенза Владислава, Нагірняка Антона, Клима Олега, Пашкевича Володимира, Глушка Владислава, Чернатевича Артема, Тітарева Владислава, Михальчука Назара, Марчука Анатолія, Костюка Євгена впевно перемогла суперників з Гульська і Токарева 2 : 0 і війшла у фінал. В іншій підгрупі учні Слободороманівської гімназії (вчитель Павлюк Ю.М.) перемогли ровесників з Орепівської та Пилиповицької ЗОШ (2 : 0). У фіналі комбінаційна, атакуюча гра принесла перемогу городницьким школярам 2 : 0. Зустріч за ІІІ місце між командами Орепівської і Токарівської ЗОШ закінчилась перемогою токарівських юнаків 2 : 0.
У дівчат боротьба за чемпіонство точилась між командами Городницької, Киківської, Токарівської, Чижівської, Ярунської шкіл та Слободороманівської гімназії. Підтримали переможну серію юнаків дівчата Городницької ЗОШ. Михальчук Анастасія, Колосюк Ганна, Стипанюк Яна, Шевчук Марина, Медведєва Каріна, Костюк Тетяна, Ващенко Юлія, Романчук Вікторія, Усенко Яна, Якусевич Вікторія перемогли дівчат з Токарівської школи та Слободороманівської гімназії з рахунком 2 : 0 і у фіналі в гострій, напруженій боротьбі здолали юних волейболісток з Яруня (2 : 1) (вчитель Горблюк В.В.). Третє місце здобули школярки з Токарева (вчитель Чижевський Ю.П.), які обіграли суперниць з Киківської ЗОШ 2 : 0.
На базі команд юнаків і дівчат Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів сформовано команди району для участі в обласних змаганнях.
Серед юнаків ЗОШ І-ІІ ступенів перемогу святкували учні Таращанської ЗОШ (вчитель Костюк В.В.): Радченко Роман, Горчинський Сергій, Волошко Віталій, Макарчук Андрій, Дрозд Олег, Бугайчук Нікіта, які у фіналі перемогли ровесників з Великогорбашівської ЗОШ (вчитель Денисюк М.П.). Третє місце у школярів Кленівської ЗОШ (вчитель Ковальчук О.В.), які перемогли суперників з Яворівської ЗОШ.
У дівчат команда Суховільської ЗОШ (вчитель Герус О.В.), в складі Бригоцької Олександри, Бойко Ганни, Попілевич Дарини, Попілевич Анастасії, Гнесь Анни В., Гнесь Анни П., Герус Ірини, Романюк Яни, Ковальковської Карини перемогла суперниць з Івашківської ЗОШ (вчитель Данюк Г.Д.) – ІІ місце і Яворівської ЗОШ (вчитель Фурманенко П.І.) – ІІІ місце.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами та солодкими призами. 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7033-dubl-gorodnitskikh-volejbolistiv#sigProGalleria5a1b765f68
joomlamodniyportal.ru