Друк

Солодощі від Святого Миколая та увага – найкращі ліки

.

У День Святого Миколая заведено творити добро - зігрівати теплом, увагою, дарувати подарунки.

Особливо цього потребують діти. Адже малеча цілий рік з величезним нетерпінням чекала цього свята, намагаючись вести себе якомога краще. Тому в цей святковий день до дитячого відділення Новоград-Волинського міськрайонного територіального медичного об'єднання завітали чисельні гості. Серед яких представники районної та міської влади – начальник сектору сім'ї, молоді та спорту Віктор Дейнека, директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Маюн, начальник служби у справах дітей Володимир Бойко, заступник міського голови Оксана Гвозденко та інші.
Справжнє свято з ялинкою, Миколаєм і казковими персонажами для малечі організували працівники та вихованці міського Палацу дітей та молоді. Вже десятий рік поспіль навідують вони маленьких пацієнтів, даруючи казку та гарний настрій.
Розпочалося свято з традиційних привітань від імені районної та міської влади. Після чого діти змогли весело розважитись. Танці, співи, різноманітні конкурси неабияк підняли настрій як малечі, так і їх батькам.
По завершенню святкового дійства кожен маленький пацієнт отримав солодкий подарунок.
Також представники районної влади відвідав та подарували солодощі дітям, які проходять лікування у інфекційному, хірургічному та травматологічному відділеннях.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru