Друк

Відбувся черговий семінар для клубних працівників району

.

15 грудня працівниками районного методичного центру народної творчості (далі РМЦНТ) було проведено семінар для клубних працівників району.

Програма семінару включала багато актуальних питань, які в ході роботи було детально розгляно та обговорено.
Відкрила семінар перший заспупник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко. У своєму вступному слові Наталія Володимирівна зупинилася на пріоритетних та проблемних питаннях у сфері культури району, розповіла про осноні напрямки роботи клубних закладів, зазначила важливість розвитку даної галузі та значущість ролі клубного закладу в житті сільського населення. Після чого побажала учасникам семінару професійного росту, нових звершень та досягнень.
Завідуюча районним методичним центром Мирослава Повторейко розповіла про зональний огляд колективів художньої самодіяльності та обговорила з присутніми графік проведення заходів.
В свою чергу методист РМЦНТ Ніна Петрук ознайомила присутніх зі сценарієм масових заходів з нагоди Новорічно-Різдвяних свят.
Про стан збереження культурної спадщини району детально прозвітувала спеціаліст РМЦНТ Надія Ткачук. Окрім того Надія Федорівна від імені начальника відділу культури райдержадміністрації Лілії Бобровської відзначила Подяками працівників культури. За активну участь у проведенні заходів, спрямованих на виховання патріотизму та утвердженні любові до Батьківщини, духовності, моральності, наслідуванні найкращих прикладів мужності та звитяги борців за свободу та незалежність України Подяками були відзначені директори сільських будинків культури Альона Янчук та Валентина Случак.
Підготовка документації до здачі статистичного звіту – стало останнім питанням порядку денного. Головний спеціаліст відділу культури райдержадміністраціїї Олена Брацюк та методист РМЦНТ Наталія Мединцева надали детальну інформацію та роз'яснення щодо порядку ведення та оформлення документації.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru