Друк

З найкращими побажаннями у День Сухопутних військ Збройних сил України

.

З Днем Сухопутних військ Збройних сил України голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк привітав військовослужбовців 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади.

«Щиросердечно вітаю вас з Днем сухопутних військ Збройних сил України.
Воїни вашої бригади є яскравим прикладом військової доблесті Новоград-Волиньщини. По праву можна сказати, що ви перейняли найкращі якості захисників Вітчизни. Поставлені перед вами завдання постійно вимагають від особового складу громадянської свідомості, професіоналізму, організованості та дисципліни, з чим ви справляєтесь відмінно.
Беззаперечним свідченням успіхів воїнів 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади є позитивні результати бойового навчання, гідна участь у миротворчих місіях, виконання завдань в повсякденних умовах діяльності Збройних Сил, витривалість і мужність у подоланні труднощів військової служби в непростих умовах соціально-економічних перетворень.
У день вашого професійного свята, бажаю всім міцного здоров'я, щастя, оптимізму, миру і благополуччя, нових успіхів у ратній праці в ім'я процвітання України» - сказав Володимир Володимирович у своєму зверненні.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

joomlamodniyportal.ru