Друк

Відбувся тренінг для членів ДВК

.

Сьогодні у великій залі засідань Будинку рад пройшло навчання членів дільничих виборчих комісій щодо ефективної організації, підготовки та проведення перших місцевих виборів, призначених 11 та 18 грудня цього року.

Навчання провели досвідчені тренери центру навчання при Центральній виборчій комісії Богдан Бондаренко та Світлана Пантюхіна.
На розгляд та обговорення було винесено три основні питання: організація рооботи дільничих виборчих комісій до дня голосування, огранізація роботи дільничих виборчих комісій в день голосування, підрахунок голосів виборців та заповнення протоколу.
Кожне питання було детально розглянено, адже основною метою навчання є професійна підготовка членів виборчих комісій, що в подальшому забезпечить успішне проведення виборів.
Під час навчання, професійні тренери надали основну інформацію щодо ключових виборчих процедур та акцентувати увагу на типових проблемах, з якими зазвичай стикаються члени ДВК в своїй роботі та надали певні рекомендації щодо їх уникнення чи вирішення.
Богдан Віталійович та Світлана Олександрівна навчали, роз'яснювали, надавали детальну інформацію по кожному питанню порядку денного, відповідали на питання учасників тренінгу, спілкувалися.
Всім присутнім тренери роздали посібники та пам'ятки навчально-методичного характеру.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7006-vidbuvsya-trening-dlya-chleniv-dvk#sigProGalleriab4458396c0
joomlamodniyportal.ru