Друк

Професійне свято відзначили військовослужбовці

.

Напередодні Дня Збройних сил України у 31-му гарнізонному Будинку офіцерів відбувся святковий захід. З професійним святом вітали військовослужбовців.

З привітаннями до військових зверталися почесні гості свята - голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький та Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський.
За значні успіхи у бойовій підготовці, зразкове виконання військового обов'язку, високий професіоналізм та з нагоди 25-річниці Дня Збройних Сил України Почесними грамотами та грамотами Новоград-Волинської райдержадміністрації, районної ради, та Новоград-Волинської міської ради були нагороджені найкращі військовослужбовці.
Як відомо, 5 грудня у світі відзначали Міжнародний день волонтерів, людей, які чинять добрі діла, не вимагаючи за те плати. Волонтери України стали справжніми ангелами-охоронцями для багатьох громадян, що потребують допомоги. Справжніми, незамінними помічниками вони стали й для захисників Вітчизни. Тож з нагоди цього свята подяками військових за щиру допомогу, невичерпну жагу приносити користь суспільству, чуйність та патріотизм було нагороджено волонтерів міста та району.
Від щирого серця вітали зі святом захисників своїми музичними номерами артисти та учасники художньої самодіяльності, в тому числі і самі військові, зокрема віртуози гарнізонного оркестру.
Наприкінці урочистого заходу ведучі побажали усім щастя та злагоди, чистого мирного неба над головою, доброго здоров'я, родинного затишку, натхнення і високих звершень на благо розквіту Великої Української Держави.

Відділ організаційно-інформаційної роботи РДА 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7000-profesijne-svyato-vidznachili-vijskovosluzhbovtsi#sigProGalleria080622e9f1
joomlamodniyportal.ru

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/7000-profesijne-svyato-vidznachili-vijskovosluzhbovtsi#sigProGalleria4d73b2492f
joomlamodniyportal.ru