Друк

заходи до Міжнародного дня інвалідів у Новоград-Волинському РЦСР

.

У Новоград-Волинському районному центрі соціальної реабілітації дітей-інвалідів з 22 листопада по 02 грудня 2016 року уже стало гарною традицією проведення благодійного марафону «Від щедрих долонь та люблячих сердець».

До благодійного марафону долучилися Шафранський В.В. (Асоціація пенсіонерів та інвалідів Житомирщини, приватні підприємці Марчук П.В., Кириєнко В.М. (фінансове забезпечення заходів); приватні підприємці Гранецький В.А., Дорош Л.І., Мельник А.С., Чернятевич С.А., Шнайдер Т.В., Шнайдер Л.І., Графський А.М. та депутат обласної ради Мельник В.С. Діти отримали в подарунки книги, розмальовки, альбоми, кольорові олівці, фломастери, лінійки, ручки, матеріали для творчості, папір для квілінгу, кольоровий папір, і т.п., солодощі.
Не залишається осторонь проблем дітей-інвалідів і голова районної державної адміністрації В.В.Михнюк. В цьому році для нашого Центру з районного бюджету додатково виділено 70 тисяч грн., що дало можливість оновити засоби реабілітації для дітей з особливими потребами.
В День відкритих дверей 25 листопада, на який було запрошено усіх бажаючих, було 10 дітей-інвалідів та їх батьки, 8 дітей –з групи Ризику зі своїми батьками, діти з сусідніх вулиць, благодійники. В цей день вчитель-реабілітолог ЧернишинО.І. та практичний психолог Ілюк І.В. подарували чудову музично-поетичну програму на тему «Дружба», підготували розважально-ігрову програму до якої залучали всіх присутніх. Чернишин О.І. навчив дітей створювати слайд-шоу. Діти отримали масу задоволення від створення власними руками відео кліпу. Дуже шкода, що діти з району не приїхали, ми їх дуже чекали. Саме для них підготували багато інформаційного матеріалу, майстер-клас для дітей, подарунки.
В Центрі проходила виставка робіт дітей-інвалідів «Є у мене на руці чарівні пальчики – митці».
Щира подяка від дітей з особливими потребами, батьків та співробітників Центру за подаровану краплину добра, тепла, любові і хороший настрій.
Нехай у Вашому серці ніколи не згасає полум'я щирого ставлення до своїх співгромадян, глибоке усвідомлення важливості Вашої місії зробить ще більш плідною та натхненною Вашу працю, а кожен день буде сповнений теплом людської вдячності і шани. Щиро бажаю Вам міцного здоровя, щедрого статку , невичерпної життєвої енергії.

Н.Є.Климчук ,
директор Новоград-Волинського
РЦСР дітей-інвалідів 

joomlamodniyportal.ru