Друк

Конкурс завершився

.

Управління праці та соціального захисту населення Новоград-Волинської райдержадміністрації повідомляє, що 31 жовтня 2016 року проведено конкурс на зайняття вакантних посад державної служби управління, а саме:

- головного спеціаліста з питань охорони праці;
- спеціаліста сектору прийняття заяв та документів відділу соціальних виплат (на період тимчасової відпустки основного працівника).
Оголошення про проведення конкурсу було розміщено на офіційному веб - сайті Нацдержслужби 21 вересня 2016 року за № 190 та № 191.
За результатами тестування та співбесіди на зайняття посади головного спеціаліста з питань охорони праці переможцем конкурсу є Савчук Андрій Анатолійович, який набрав загальну суму балів 14,4. Другим за результатами конкурсу кандидатом на зайняття даної посади є Пеньков Юрій Вікторович, який набрав загальну суму балів 12,8.
На зайняття посади спеціаліста сектору прийняття заяв та документів відділу соціальних виплат переможцем конкурсу є Бондарчук Тетяна Олександрівна, яка набрала загальну суму балів 15,6. Другою за результатами конкурсу на зайняття даної посади є Русак Вікторія Володимирівна, яка набрала загальну суму балів 13.