Друк

Робота поліцейських на принципі партнерства. Співпраця з населенням.

.

З метою підвищення рівня відкритості Національної поліції, сприяння побудові нової системи взаємовідносин між правоохоронцями та суспільством, удосконаленням правового виховання, пропаганди правових знань у навчальних закладах, з метою популяризації професії поліцейського...

розвитку у молоді демократичних цінностей, виховання патріотизму, залучення її до заходів підтримання публічної безпеки, профілактики злочинності 06.09.2016 року на території Новоград-Волинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 м. Новоград-Волинський та Новоград-Волинської школи-інтернат працівниками Новоград-Волинського відділу поліції майором поліції Швайківським Р. А., майором поліції Литвинчук Н. Л., капітаном поліції Іскрижицьким М. В. спільно з керівниками Новоград-Волинських загальноосвітніх навчальних закладів І-ІІІ ступенів № 3, 7, 10, Наталівської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів, Новоград-Волинської школи-інтернат було організовано та проведено захід, до якого було запрошено фахівців із соціальної роботи Новоград-Волинського міського центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді Бузинську Л. Ю. та Трояновську Н. В., на якому продемонстровано для учнів зразки спеціальної техніки, засобів індивідуального захисту та озброєння, що використовується поліцейськими при виконанні своїх службових повноважень.

Надано коротку характеристику на представлені зразки, дозволено дітям ближче ознайомитися із представленими зразками, взяти їх у руки та де-які з них приміряти на собі, сфотографуватися.

Крім цього, з дітьми було проведено профілактично-роз'яснювальну бесіду про недопущення вчинення з їх боку будь-яких правопорушень, а особливо насильницьких злочинів серед дітей, попереджено про адміністративну та кримінальну відповідальність. Наголошено дітям на дотриманні правил дорожнього руху та інших загальнообов»язкових правил безпеки життєдіяльності людини.

Керівництво Новоград-Волинського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Житомирській області звертається до Вас з проханням розмістити на сторінці Вашої газети інформацію про проведений захід.

Статтю підготувала  Інспектор Новоград-Волинського ВП

ГУ НП в Житомирській області майор поліції 

Литвинчук Н. Л.

0687396915, 0931889327

joomlamodniyportal.ru