Друк

Літо без нудьги

.

Програму літніх читань «Літо з книгою» працівники районної бібліотеки для дітей намагаються зробити для своїх читачів цікавою і незабутньою, щоб їм було комфортно спілкуватися в бібліотеці та змістовно проводити тут вільний час.

Гарний настрій, можливість познайомитися з новими книгами, проявити свої знання і творчі здібності, взяти участь в захоплюючих пізнавальних заходах зібрали дітей у літературному балаганчику «Літо без нудьги».

Читачі брали участь у веселих вікторинах та конкурсах, відгадували загадки, позмагалися, хто вправніший у скоромовках. Гра-змагання «Бібліотечний розумник» визначила серед дітей бібліотечного «знавця», яким став Грушко Олег.

Найактивніші читачки бібліотеки боролися за звання «Бібліотечної принцеси». Дівчатка розповідали про свої улюблені книги, читали вірші, представили вокальні і танцювальні номери. Корону переможиці здобула Распутіна Валерія, інші призові місця посіли Стасюк Сніжана та Васильчук Таня.

Переможці конкурсів та вікторин отримали невеличкі подарунки і поласували солодощами, та, найголовніше, отримали позитивні емоції від спілкування з друзями та бібліотекарями.

Літо з районною бібліотекою для дітей проходить змістовно та цікаво! Якщо сумуєш, не знаєш чим зайнятись у спекотний день – скоріш поспішай до бібліотеки!

Матеріал підготувала
бібліограф районної бібліотеки для дітей
Бондар О.А.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6708-lito-bez-nudgi#sigProGalleria44888928cc
joomlamodniyportal.ru