Друк

Новоград-Волинський район - за єдність України!

.

Байкерів, які організували мотопробіг на підтримку кримських татар і української єдності, які вчора виїхали з Ужгороду та прямують до Чонгару сьогодні зустрічала Новоград-Волинська районна влада та громадськість на кордоні Рівненської та Житомирської областей.

Підтримати та привітати учасників акції долучились голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк, перший заступник голови Наталія Даниленко, заступник голови Андрій Подік, голова районної ради Дмитро Рудницький, Корецький вокально-інструментальний ансамбль "Ясени" і, звичайно ж, місцеві байкери.

Гостям з Ужгороду був вручений коровай, який вони з радістю спробували.
Володимир Михнюк та Дмитро Рудницький подякували організаторам акції за таку важливу сьогодні для країни роботу, адже вона як ніколи потребує єдності, побажали успішно завершити поставлену місію та благополучно повернутися додому.

По тому байкери колоною вирушили до міста Новограда-Волинського. "Новоград-Волинський. Україна єдина", - такий напис там, перед Будинком рад голова РДА та райради залишили напис на татарському прапорі, який колона повезе аж до Чонгару.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6705-novograd-volinskij-rajon-za-ednist-ukrajini#sigProGalleria45e25ffa4e
joomlamodniyportal.ru