Друк

Тиждень України в Лондоні

.

Національне галузеве партнерство в легкій промисловості України звертається із пропозицією про співпрацю.

Як відомо, народно-культурна дипломатія є ефективною рушійною силою, яка дозволяє наблизити країни іноді набагато сильніше, ніж це роблять політики. Великобританія є стратегічно геополітичним партнером України. До 25-річчя України необхідно створити якісну та масову презентацію наших досягнень, яка стане протидію російській пропаганді проти нашої країни в світі.

Наше галузеве партнерство як член ради експортерів України, при підтримці Міністерства закордонних справ України є одним із організаторів тижня України у Великобританії, який міг би розкрити потенціал нашої країни в бізнесі, культурі, моді та спорті.

Ми передбачаємо наступну програму:
4-6 вересня 2016р - Національний стенд «Ukrainian Food» українських компаній в харчовій виставці «Speciality&Wine Food Fаіг 2016» в Виставковому центрі Olimpia в Лондоні. Ця частина разом із приїздом великої делегації українського бізнесу організовується відомою компанією «Сенко Україна».
7 вересня 2016 - день, присвячений українському спорту (інформація надана в Міністерство молоді і спорту, яке рекомендує найкращих спортсменів до участі)
8 вересня 2016- день українського сценічного мистецтва.

Передбачається виступ видатної театральної трупи, театру тіней тощо, (інформація надана в Міністерство культури України, яка рекомендує найкращих митців до участі). В холі приміщення пропонується виставка виробів українських майстрів hand made.
В цей же день відкриття виставки українських митців сучасності в одній з лондонських галерей.
9 та 10 вересня 2016 р. - бізнес форум для презентації потенційним партнерам у Великобританії наступних галузей української економіки: харчової, легкої, переробної, туристичної, ресторанного, меблевого та ІТ бізнесів.
В один із днів на цьому тижні буде організовано прийом в посольстві України в Лондоні з традиційною кухнею.

Заключним акордом тижня України в Лондоні планується проведення на площі для широкого загалу концерту, на сцені якого відбудеться шоу українських козаків, відомий показ дизайнерів від 12 регіонів шоу «Найулюбленіша» та виступи переможця «Голос країни» Ігоря Грохоцького та переможця такого ж конкурсу у Великобританії, а також інших українських виконавців.

Ми допомагаємо отримати учасникам візу до Великобританії та зможемо надати найкращі ціни з групових авіа-квитків та проживання в готелях Лондону, Умови участі будуть надіслані учасникам безпосередньо.

Команда організаторів звертається до Вас із проханням поширити цю інформацію серед представників бізнесу та культури у Вашій області та порекомендувати найкращих виробників та митців, які є візитівкою Вашого - регіону, яким було б цікаво представити український бізнес та мистецтво у Великобританії.

Впевнені що ця подія стане ефективним інструментом для просування українських виробників та митців в світі.

Контакти для бажаючих прийняти участь у проекті:
Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. +38067-220-86-37 або 095-803-19-23

Голова
Національного галузевого партнерства
у легкій промисловості України
«FASHION GLOBUS UKRAINE»
Голда Виноградська