Друк

ЧЕРГОВА РОБОЧА ЗУСТРІЧ

.

На зустрічі з представниками ТОВ «Свободна енергія» було обговорено безліч важливих питань.

Головним питанням було - реалізація інвестиційного проекту щодо будівництва міні-ГЕС на р. Случ на території Курчицької та Лучицької сільських ради. Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік разом з завідувачем юридичного сектору Тетяною Марчук поспілкувалися з представниками ТОВ «Свободна енергія». Володимир Володимирович дав доручення юридичному сектору спільно з начальником відділу архітектури містобудування та будівництва Тетяною Капустюк урегулювати та контролювати виконання всіх правових норм та надати пропозиції щодо вирішення проблеми реалізації вказаного інвестиційного проекту.
Нагадаємо, що в результаті зустрічей з представниками ТОВ «Свободна енергія» та ТОВ «НОВЕЛЛ» було вислухано обидві сторони. На даних зустрічах вивчалися всі деталі будівництва міні-ГЕС такі як: вплив на навколишнє середовище, законність дій, розробка документації та інше.
Для Володимира Володимировича як керівника державного органу найважливішим є дотримання закону, на чому він і наголосив – «Районна державна адміністрація не заперечує щодо реалізації проекту будівництва міні-ГЕС на р. Случ, а навіть готова підтримувати та допомагати у втіленні цього проекту, але дії обох підприємств мають проводитись лише згідно діючого законодавства та в межах правового поля!»
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6684-chergova-robocha-zustrich#sigProGalleriae1f1efa292
joomlamodniyportal.ru