Друк

Дитячому садочку в Гульську бути!

.

Цільове використання коштів, процес будування та всі нюанси, що пов'язані з будуванням нового дитячого садочку в Гульську знаходиться на особистому контролі в голови райдержадміністрації Володимира Михнюка.

20 липня пройшла чергова робоча нарада, де голова райдержадміністрації спільно з заступником голови адміністрації Андрієм Подіком поспілкувалися з Гульським сільським головою Ларисою Добровольською та з генеральним підрядником по виконанню будівельних робіт Миколою Шавловським.
Загалом роботи вже розпочинаються, планів у підрядника дуже багато, адже садочок планують розфарбувати яскравими барвами та з робити на європейському рівні. Всі роботи по будівництву планують закінчити вже до грудня цього року. Загалом активно обговорювали майже всі деталі, адже Володимир Володимирович пообіцяв особисто контролювати процес будування, аби все було на найвищому рівні. Не може натішитися та дуже переживає за всі проблеми з якими стикаються підрядники і голова сільської ради Лариса Добровольська вона досить активно залучається до процесу. Адже для громади її села побудова цього садочка надзвичайно важлива, діткам просто необхідна дошкільна освіта. Планів у підрядника з приводу саме цього садочка дуже багато, і він вдячний замовникам за повну підтримку і допомогу у втіленні нових ідей.
Співпраця уже налагоджена, тому в подальшому робота піде значно швидшими темпами і набагато простіше, тому всі з задоволенням чекають завершення будівництва.
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6682-dityachomu-sadochku-v-gulsku-buti#sigProGalleria1e6d782645
joomlamodniyportal.ru