Друк

На нову посаду з новими силами

.

Начальник Головного управління Національної поліції в Житомирській області В'ячеслав Печененко представив нового в.о. начальника Новоград-Волинського відділу поліції підполковника Юрія Кононенка.

Привітати Юрія Миколайовича вручити йому вітальний лист до актової зали відділу поліції завітали голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, заступник голови райдержадміністрації Андрій Подік та голова районної ради Дмитро Рудницький.
-Вітаємо вас з цією новою, досить відповідальною посадою. Виконувати свої обов'язки та гідно нести своє звання для вас найголовніше зараз, тож бажаємо вам від імені райдержадміністрації наснаги терпіння та наполегливості. Сподіваємось на щільну співпрацю, розраховуйте на нашу підтримку та допомогу! Успіхів вам у цій не легкій роботі, я щиро вірю, що з вашим досвідом у вас все вийде.- виступив Володимир Михнюк.
Дмитро Вікторович в свою чергу приєднався до всіх слів що були сказані та додав- «Завоювати довіру людей які не вірять уже нікому найтяжче, бажаю вам досягти цього та все ж довести кожному, що ви на своєму місці!»
Довідково: Кононеко Юрій Миколайович, підполковник поліції, 28 років вислуга в ОВС, останнє місце роботи-командир взводу батальйону „Дніпро-1" ГУМВС України в Дніпропетровській області.
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6679-na-novu-posadu-z-novimi-silami#sigProGalleria795e510333
joomlamodniyportal.ru