Друк

Знову про головне

.

На нараді з сільськими головами поговорили про все ще актуальну тему об'єднання.

Зібралися сьогодні в кабінеті голови райдержадміністрації Володимира Михнюка голови сільських рад які згідно перспективного плану розвитку мали би входити до Романівської громади. Нажаль в силу обставин, що склалися Романівська громада не подала проект рішень щодо об'єднання в одну територіальну громаду причини цього і з'ясовували на нараді, важливо також не гаяти часу навіть зараз і незважаючи на те, що термін вийшов все таки готувати документи і відстоювати право громади на життя
Так як згідно закону Романівська громада не може називатися Романівською тому що назва громади має бути похідною від назви сільської ради, було вирішено назвати громаду Брониківською. Володимир Володимирович, перший заступник голови адміністрації Наталія Даниленко та голова районної ради Дмитро Рудницький обговорили з сільськими головами всі нюанси та проблеми, що зараз стикаються з ними керівники сільських рад. Питання децентралізації при будь яких обговореннях сприймається дуже болюче, причина цьому майже завжди погана інформованість жителів. Саме на донесенні інформації до людей і наполягає Володимир Володимирович – «люди мають знати більше і розуміти, що це не так страшно як здається і нам цього не оминути, все в наших руках!»
Загалом після активних переговорів було вирішено поспілкуватися з громадою та ще раз донести до кожного перспективи децентралізації, а після цього підготувати новий пакет документів щодо створення Брониківської ОТГ.
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6676-znovu-pro-golovne#sigProGalleriae042b2c379
joomlamodniyportal.ru