Друк

Додому з величезним багажем нових знань та вражень

.

15 липня нам довелося побувати на закритті навчань загонів територіальної оборони Новоград-Волинського району.

Обличчя від щастя аж сяяли, настільки задоволені навчаннями були наші захисники, і це не дивно адже їм прийшлося зануритися в атмосферу справжніх солдат – воїнів, захисників. Кожен відчув як воно тримати в руках зброю, хтось навчався цьому мистецтву з нуля, а хтось згадував давно забуте, але приємні емоції отримали усі. Такі заходи дуже корисні для району вони не тільки зближують сусідні села, знайомлять віддалені, а ще й дозволяють нам - жінкам залишатися впевненими - наш спокій захищають!
На закритті зборів підбили загальні підсумки навчань та нагородили найактивніших. Не забули також про захисників, що мужньо захищали наші кордони на Східних рубежах, та нагородили їх заохочувальною відзнакою учасника АТО.
Тим хто досяг найбільших та найкращих результатів було вручені почесні грамоти та подяки від районної державної адміністрації. Нагородити найкращих честь мала перший заступник голови адміністрації Наталія Даниленко.
Наталія Володимирівна щиро подякувала усім за виявлений патріотизм та хороші навички - «Дійсно коли знаєш, що є в районі справжні чоловіки, що зможуть прийти на допомогу то і спати можна спокійно!»
Також подяки за виявлені якості та хороші результати роботи вручили обласний військовий комісар полковник Колісніченко та міський військовий комісар підполковник Канюка.
Почесні подяки командиру 12 окремого полку оперативного забезпечення полковнику Борісову та військовому комісару підполковнику Канюці вручила від свого імені та від імені голови райдержадміністрації Володимира Михнюка висловила щирі слова вдячності Наталія Даниленко:
- Дякуємо за те, що не залишилися осторонь, за те що пішли і на власному прикладі показали, що багатий наш район на справжніх чоловіків, захисників, патріотів!
Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6673-dodomu-z-velicheznim-bagazhem-novikh-znan-ta-vrazhen#sigProGalleria056c3eae26
joomlamodniyportal.ru