Друк

Про що говорили найбільше на виїзному прийомі у Великому Молодькові?

.

14 липня відбувся виїзний прийом голови райдержадміністрації Володимира Михнюка у Великомолодьківській сільській раді.

Нажаль жителі села виявилися дуже заклопотаними, а може не виявилося хвилюючих питань, ніхто не прийшов цього дня до сільської ради. Тому активний діалог пройшов з сільським головою Ларисою Левчук, завідуючою садочком Ольгою Пелешок місцевим підприємцем Віктором Черевком
Говорили про все і про добудову садочка, відкриття якого запланували вже на перше вересня, дуже вже необхідна допомога сільській раді в його добудові, адже діточок багато і садочок просто необхідний. Про величезну кількість планів у Лариси Євгенівни, яка є одним із досить активних сільських голів, яка старається для своїх жителів зробити якомога більше. І звичайно ж найактивніше обговорювали таке вже важливе на сьогоднішній день питання децентралізації. Представники села висказали думку людей, пояснили чому вони є противниками цього процесу. Володимир Володимирович вкотре розповів про всі перспективи об'єднання та їх місце в ньому.
Завершився прийом невеличкою екскурсією, яку нам провела Лариса Євгенівна показала Будинок культури, недобудований садочок, школу та не змогла не показати поважному гостю старенький ФАП в с. Груд який потребує нагального ремонту, адже особливо в зимовий період працювати в тому приміщенні не можливо.
Багато питань піднялося цього дня, загалом бесіда пройшла в досить приємній атмосфері де всі отримали відповіді на болючі питання.
Організаційно-інформаційний відділ РДА

joomlamodniyportal.ru