Друк

Історія з «БЕТЕКом» продовжується...

.

В минулій статті ми розповідали вам про те, що непокоїть жителів Гульського дачного масиву, Броників, Івашківки та Марушівки голова райдержадміністрації Володимир Михнюк не міг залишити дане питання без розгляду.

Саме тому 13 липня відбулася спільна нарада голови райдержадміністрації, заступника голови адміністрації Андрія Подіка, начальника управління агропромислового розвитку Василя Ткачука з громадськістю, сільськими головами та керівництвом «БЕТЕКу».
Метою наради було все ж розвіяти всі міфи, що ходять навколо дій підприємства, а саме нібито розгону хмар, що спричиняє засуху, дійти згоди та відповісти на всі хвилюючі питання громадськості. На частину питань ми вже відповідали в минулій статті, сьогодні ж керівник підприємства Віктор Фарафанов завітав на нараду з пакетом документів, що підтверджують всю законність його дій та дають змогу наочно переконатися, схвильованим жителям, в тому що установка дійсно працювала лише чотири рази (востаннє 6 липня), також Віктор Анатолійович розповів усім систему за якою працює протиградова установка. Вона генерує вибухи, що повторюються кожні 7 секунд завдяки перемішуванню ацетиленового газу з киснем в повітрі, що дозволяє розбивати град в повітрі та ніяк не шкодить випадінню дощу.
Хвилювало також жителів і кількість та законність викачки води з річки, адже в їх колодязях рівень води досить низький. На, що Віктор Анатолійович дав конкретну відповідь згідно дозволу, що їм надали, вони мають право використовувати на рік 184 тис. кубів води(просимо вибачення за не правильну інформацію подану в минулій статті).
Керівництво району та безпосередньо «БЕТЕКу» з розумінням ставиться до схвильованості жителів, адже засуха наносить шкоду не лише жителям сіл що є сусідами підприємства «БЕТЕК», а й багатьом іншим, в цьому немає провини підприємства і Віктор Анатолійович вкотре наголошує на прозорості своєї діяльності і з радістю готовий провести екскурсію для жителів котрі справді хочуть дізнатися правду, а не просто вірять усім чуткам!
На даний момент конкретно цим жителям, що прибули на нараду була надана вся необхідна інформація, і ми сподіваємося вони з розумінням віднесуться до всього вище викладеного, та донесуть почуте до всієї громади.

Організаційно інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6663-istoriya-z-betekom-prodovzhuetsya#sigProGalleriac6df5ca36f
joomlamodniyportal.ru