Друк

Про об'єднання в Броницькій гуті

.

    Черговий схід села на якому підняли питання децентралізації відбувся в Броницькій гуті.

   Якщо порівнювати схід села в цьому селі з іншими стає зрозумілим наскільки важливою є все ж позиція голови сільської ради, адже він лідер і люди спираються на його думку, а коли голова сільської ради проти то і люди голосують проти. Саме так і сталося, не зважаючи на всі старання голови районної ради Дмитра Рудницького все ж донести до громади перспективи децентралізації, народ не підтримав об'єднання.
   Хоч і по цій сільській раді результат виявився негативний, активні обговорення децентралізації не припиняються! Нагадаємо, що згідно доручення голови адміністрації Володимира Михнюка, ним особисто та працівниками райдержадміністрації проводяться виїзди на сходи сіл та на сесії сільських рад, за для інформування людей з приводу перспектив об'єднання. На даний час вже проводяться бесіди з жителями району і спільно ми досягаємо позитивного рішення, тому в подальшому Володимир Володимирович розраховує на повну підтримку громади, та створення запланованих громад!

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6644-pro-ob-ednannya-v-bronitskij-guti#sigProGalleria691d8415f9
joomlamodniyportal.ru