Друк

Чия інфраструктура краща?

.

    Обговорюючи питання децентралізації з кожним днем все більше, розумієш наскільки складно врахувати потреби кожного.

    Сільських рад які вважають себе спроможними в районі чимало, а чи насправді зможуть вони стати центром цілої об'єднаної громади? Саме це питання підняли на зборах в селі Гульськ на яких зібралися представники всіх сільських рад, що згідно перспективного плану розвитку входять до Стриївської територіальної громади, а саме Киківська, Киянська, Стриївська, Гульська та Суслівська.
   Гульський сільський голова Лариса Добровольська, як гідний керівник своєї громади та людина яка тверезо оцінила спроможність своєї громади та досить не погану інфраструктуру наполягає на утворенні громади з центром в селі Гульськ, з чим не погоджується Василь Бобер керівник Стриївської сільської ради, який бачить територіальну громаду з центром в своєму селі. Суперечки з даного приводу тривали досить довго, адже голоси розділилися. Згідно доручення голови райдержадміністрації на допомогу у вирішенні цього питання прибула начальник організаційно-інформаційного відділу Наталія Скаковська, але нажаль зусиль Наталії Михайлівни виявилося мало і вирішення цього питання було перенесено.
   Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк прикладає максимум зусиль, аби все ж втілити в життя напрацьований робочою групою перспективний план розвитку громад. Найважливіше для керівника району це спільно з жителями утворити громади які працюватимуть на благо людей, а для цього вже зараз необхідно врахувати всі за і проти, аби в подальшому виправдати надії жителів району та забезпечити майбутнє на яке ми всі заслуговуємо.

Організаційно-інформаційний відділ РДА