Друк

Про об'єднання громад, завжди актуально!

.

  Найскладніші та найважливіші питання зазвичай обговорюються найтяжче та найдовше. Саме так і сталося на сході села в Федорівці, обговорювали довго та бурхливо.

Нема таких жителів які б не хвилювалися за долю власного села та свого життя в ньому, тому всі небайдужі прийшли поспілкуватися та дізнатися більше про об'єднання громад. Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк вважає своїм обов'язком донести до людей всю необхідну інформацію, звичайно ж очільник району не може залишатися осторонь коли вирішується доля жителів району.
   Питання утворення територіальних громад обговорюється не вперше і завжди ця тема набирає бурхливих масштабів, адже по своїй тематиці це питання досить болюче, після активних перепалок з боку громади Володимир Володимирович все ж вирішив взяти ситуацію в свої руки та заспокоїти схвильований натовп. Судячи з досвіду діалог в якому сторони спокійно вислуховують один одного призводить до позитивних рішень, саме так і вчинив голова адміністрації та спокійно роз'яснив людям всі плюси об'єднання їх участь у ньому та перспективи. Результат виступу голови адміністрації – прийнято позитивне рішення, більшість з депутатів проголосувала ЗА об'єднання на черговій сесії Федорівської сільської ради, що відбулася після.
    Децентралізація це необхідний для нас процес, і в нашому районі це питання оживає на новому рівні, Володимир Володимирович особисто контролює виконання цього завдання та приймає активну участь, і як помітно з досвіду Федорівки ця участь все ж не даремна, людям важливо бачити підтримку від влади, бачити, що вони вірять в цю реформу і працюють для громади.
   Велика вдячність громаді села Федорівки за зроблений вибір

 Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6642-pro-ob-ednannya-gromad-zavzhdi-aktualno#sigProGalleria0f1b6424e6
joomlamodniyportal.ru