Друк

Звання державного службовця несемо з честю

.

Першого липня відбулися 8 спортивні ігри серед команд державних службовців обласних та районних державних адміністрацій.

Ноша державного службовця не тільки престижна, а ще й досить тяжка, адже час від часу доводиться показувати першість та доводити - ти кращий. Так і сталося цієї п'ятниці в Баранівці - команді спортсменів Новоград-Волинської РДА довелося боротися в чотирьох видах спорту та доводити всім, що наш район заслуговує звання кращого району!
Так от в змаганнях з міні-футболу наша команда змагалася з командою Житомирської (4:0), Романівської(2:1) та Попільнянської(8:4) РДА та здобула перше загальнокомандне місце.
Нажаль команда з волейболу у фіналі борючись за перемогу з Коростенською РДА потерпіла поразку, та посіла друге загальне місце.
Третім видом спорту були шахи, і з усіх гравців хотілося б відзначити Гопанчука Богдана працівника відділу економічного розвитку, торгівлі та інфраструктури РДА, який своєю активною грою та волею до перемоги показав досить гідний результат, та довів, що з честю несе звання держслужбовця. Загальнокомандне місце Новоград-Волинської РДА в змаганнях з шахів-2.
Настільний теніс не менш відповідальна та активна гра, що потребує підготовки, та нажаль зовсім трошки не вистачило нашим спортсменам до трійки лідерів і вони посіли четверте місце. Але навіть така маленька поразка не погасила жагу до перемоги, адже головним було набрати найбільшу кількість очок, аби за загальними підсумками досягти найвищого результату
Загалом як ми вже не раз переконувалися запорука успіху це дружність та хороша підготовка, саме завдяки командній грі Новоград-Волинської райдержадміністрації вона й зайняла перше місце серед усіх представлених команд. Хороший настрій, море позитивних емоцій та вражень привезли з собою гравці, та запевнили нас, що готові ще не раз захищати честь РДА та звання державного службовця.
Організаційно-інформаційний відділ РДА