Друк

«Чарівниці» на Рівненщині

.

Народний аматорський ансамбль Будинку культури с. Пилиповичі «Чарівниці» (художній керівник – заслужений працівник культури України Примак В.О.) набув великої популярності не лише в нашому районі і області, а і в інших областях нашої неосяжної України.

26 червня цього року колектив, згідно запрошення Березнівської районної ради та Березнівської районної державної адміністрації, успішно виступив у регіональному фольклорно-етнографічному фестивалі «Горлиця», який відбувся на Рівненщині в с. Маринин в урочищі «Щербовець».

Тут виступили кращі фольклорні колективи і гурти з України. Глядачі були в захваті від виступу наших «Чарівниць». Підтримували їх бурхливими оплесками і вигуками «Браво!». Сама мистецька програма включала в себе заходи на буд-який смак.

Для учасників свята пісні, танцю працював «Мистецький двір», де проводились конкурси на кращу вишиванку, присутні мали можливість скоштувати традиційні страви Березнівщини. Учасники колективу побачили продовження берегів нашої мальовничої річки Случ, де залюбки скупалися у її прогрітій ласкавим сонцем воді. Багато гарних спогадів і вражень вони привезли на нашу Звягельську землю, що надихає на подальшу творчу.

 

Матеріал підготувала
завідуюча РМЦНТ

Повторейко М.П.