Друк

Пам'ять про воїнів АТО живе в серцях

.

Уже стало традицією в нашому районі проводити спортивні змагання в честь героїв, що мужньо відстоюють незалежність нашої неньки на східних кордонах, та тих хто поклав заради нас своє життя.

Чергові спортивні змагання відбулися на стадіоні с. Нова Романівка приурочені Дню Конституції України, де головною подією був футбольний двобій між районною командою «Фортуна» с. Слобода Романівська та командою 30 Новоград-Волинської ОМБр.
Очільники району не змогли залишитися осторонь такої масштабної події та прийшли підтримати учасників змагань, привітати найсильніших з перемогою та з величним для України святом - Днем Конституції.
Під час спортивного свята спільно з небайдужими жителями району було зібрано 1005 грн. для Ярослава Лук'янчука з Пилипович, усі гроші було передано голові адміністрації, а він в свою чергу особисто мамі хлопчика. Велика дяка усім хто не залишається осторонь, адже для цієї сім'ї важлива кожна гривня!
Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк з великим задоволенням привітав усіх присутніх, побажав миру та злагоди в нашій Батьківщині та звичайно ж, кожному з учасників змагань чесної та відважної боротьби.
Переможців змагань нагороджували: голова адміністрації Володимир Михнюк, голова районної ради Дмитро Рудницький, перший заступник голови райдержадміністрації Наталія Даниленко та заступник голови адміністрації Андрій Подік. Головними переможцями, володарями кубку «Герої не вмирають» стала команда 30 ОМБр.
В цей спекотний день вибороти перемогу було надзвичайно важко, тим паче з такими сильними суперниками, але гравцям це вдалося, тож вітаємо переможців, бажаємо бадьорості духу, волі до перемоги та миру в Україні!
За добре проведене свято, активну участь та підтримку, висловили свою вдячність гості свята сільському голові Юрію Лосовському. Адже окрім змагань за кубок героїв, були також маленькі переможці, яких не можливо було залишити без уваги, тому кожен отримав сувеніри на згадку, морозиво та приємні враження від спекотного дня.

Організаційно-інформаційний відділ РДА

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6615-pam-yat-pro-vojiniv-ato-zhive-v-sertsyakh#sigProGalleria8f3452a07d
joomlamodniyportal.ru