Друк

Керівник Головного управління Нацполіції житомирщини В'ячеслав Печененко відвідав Новоград-Волинський

.

15 червня у м. Новограді-Волинському очільник обласного відомства зустрівся з керівниками району та міста і провів особистий прийом жителів Звягельщини з питань забезпечення правопорядку та законності у діяльності поліції.

Робочий візит керівника ГУНП в Житомирській області розпочався із зустрічей з головою районної держадміністрації Володимиром Михнюком і мером Новограда-Волинського Віктором Весельським. На зустрічах також були присутні заступники очільників району та міста. Розмова стосувалася нагальних проблем правопорядку безпосередньо у райцентрі й в цілому на Звягельщині.

Одним із ключових моментів спілкування стало обговорення процесу реформування правоохоронного органу. Зокрема, присутні відзначили, що кадрові та матеріальні проблеми поліції напряму впливають на загальну криміногенну ситуацію.

– Ми знаходимося у процесі реформування. Але переконаний, що ми успішно подолаємо цей шлях, - наголосив начальник ГУНП Житомирщини В'ячеслав Печененко. – У нас уже є реальні зміни на краще і будуть ще кроки уперед.

Співрозмовники висловили переконання, що забезпечення правопорядку, прав і свобод людини є спільним обов'язком влади, місцевого самоврядування та поліції. Однією з реальних пропозицій у співпраці, озвученій головою райдержадміністрації, стало відновлення спільних рейдів працівників адміністрації та поліцейських. За словами начальника ГУНП, зустрічним кроком щодо налагодження такої роботи уже найближчим часом буде проведення комплексного відпрацювання Звягельщини за участі додаткових сил і засобів. Масштабний захід матиме на меті перевірку закладів, які здійснюють торгівлю підакцизними товарами, законності функціонування пунктів прийому металобрухту, профілактику самогоноваріння, попередження та розкриття інших правопорушень адміністративного і кримінального характеру.

Також у ході зустрічі порушувалося питання необхідності виділення коштів для покращання матеріально-технічного забезпечення Новоград-Волинського відділу поліції.

Джерело: http://www.zt.npu.gov.ua