Помилка
  • JFolder::files: Шлях не є текою. Шлях: /home/nvrdacom/public_html/images/01.2016/6/RDA/5
Повідомлення
  • Была обнаружена проблема с Вашей галереей изображений. Пожалуйста, удостоверьтесь, что папка, которую Вы используете в галерее Simple Image Про установлена в правильные теги, существует и содержит действительные файлы изображения. Плагин не мог определить местонахождение папки: images/01.2016/6/RDA/5
Друк

Володимир Михнюк привітав працівників водного господарства

.

Напередодні Дня працівників водного господарства голова райдержадміністрації Володимир Михнюк привітав з професійним святом весь колектив Новоград-Волинського міськрайонного управління водного господарства на чолі з начальником управління, Іваном Бонковським.

"Кожен рік у червні в Україні відзначають День працівників водного господарства України. Ця дата, можливо, не так широко відома за межами кола «посвячених», однак те, що стоїть за нею, важливо для всіх. Лише 25% від необхідної кількості води формується в Україні – 75% «приходять» зза кордону. У країні є 1160 водосховищ, канали і ставки для розподілу води. За це відповідає служба водного господарства – в обов'язки якої входить все, що пов'язано зі збереженням і розподілом природних водних ресурсів, захистом від паводків і руйнувань...Наполегливою працею Ви на високому професійному рівні реалізуєте державну політику в сфері охорони та раціонального використання і відтворення водних ресурсів району, захисту населених пунктів від шкідливої дії вод і ліквідації її наслідків... 
Переконаний, що Ваш професіоналізм і відповідальне ставлення до справи дозволять з гідністю виконати поставлені завдання.

Напередодні свята від усього серця бажаю Вам міцного здоров'я, миру, щастя, добробуту, злагоди у Ваших родинах, сильного людського духу, плідної праці та нових успіхів!", - звернувся з вітальнмим словом Володимир Михнюк.

Сектор інформаційної діяльності 
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Фото Олени Горбонос

{gallery}01.2016/6/RDA/5{/gallery}