Друк

Долучайтесь до благодійного марафону на телеканалі «Житомир»!

.

Сьогодні, 1 червня, у прямому ефірі телеканалу «Житомир» з 15.00 до 19.00 відбудеться благодійний марафон «Скарбничка одужання».

Метою марафону є популяризація благодійництва серед жителів міста й області та збір коштів на потреби трирічного Максима Рослика, який має діагноз – двостороння сенсоневральна глухота, і потребує дорогого імплантанта.

Під час прямого ефіру на екранах телевізорів жителі Житомирщини бачитимуть рахунок, на який можна буде пожертвувати кошти для Максима. Гості студії протягом 4 годин зможуть власноруч поповнити скарбничку, яка стоятиме в студії.

У цю символічну дату, День захисту дітей, запрошуємо представників влади, бізнесу, благодійних та громадських організацій взяти участь у прямому ефірі «Скарбнички одужання».

А також закликаємо всіх жителів області не бути байдужими та допомогти Максиму Рослику одужати, зробивши свій благодійний внесок у його майбутнє.

Організатори телемарафону – громадська організація «Все робимо самі» та філія Національної телекомпанії України «Житомирська регіональна дирекція».

За детальною інформацією про проведення марафону звертатись за тел. 096-468-17-65, Богдан Купчинський.