Друк

Ось і продзвенів останній дзвоник для школярів

.

Сьогодні в усіх школах району для випускників звучать вітання із закінченням школи, з початком нового, дорослого етапу життя. Цей день і радісний, і сумний водночас, адже кожен вирушає в самостійне плавання - дитинство позаду.

Але як тяжко усвідомлювати, що ти востаннє ідеш по таких рідних шкільних коридорах, востаннє сидиш за шкільною партою. Розпочинається доросле відповідальне, повне несподіванок та перешкод, але настільки цікаве життя.
Привітати з останнім шкільним дзвінком до Городницької ЗОШ завітав голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк. Школярі Городницької школи вже не один рік беруть першість на олімпіадах. Цей рік не став винятком і привітати та вручити почесні грамоти учням, випала честь Володимиру Володимировичу. Душу очільника району переповнювала гордість за таких дітей, адже кількість грамот була надзвичайно велика, так приємно коли є ким пишатися.
- Я дуже радий бути сьогодні тут, у вашій рідній школі, дякую вам за такі результати і сподіваюсь менші класи будуть брати приклад із своїх попередників, і надалі приноситимуть перемогу своїй школі. Вітаю вас з останнім дзвінком, це дуже важливий день в житті кожного, бажаю випускникам обрати правильний шлях та зберегти знання, які ви здобули в школі. Меншим учням бажаю добре відпочити та з новими силами прийти до навчання. Дякую вам за хороші результати!, – привітав випускників Володимир Михнюк.
Багато уваги в цей було приділено саме випускникам, адже для них цей день особливий. Сльози на очах батьків. Здається зовсім нещодавно привели вони маленьких першачків в цю саму школу, а сьогодні вони вже випускники. Багато побажань та приємних слів звучали сьогодні.
Також гості свята, селищний голова Іван Онищук, представник обласного депутата Віктора Мельника, Леонтій Валінкевич та звичайно ж голова адміністрації Володимир Михнюк привітали Городницьку з школу з хорошими результатами та подякували за зразковість, адже цю школу обрали як єдину опорну школу в районі, це дарунок за значні досягнення. Але навіть хорошим школам завжди є куди рости та чого досягати, тож нехай з року в рік вчителям буде ким пишатися та не втрачає школа своїх здобутків, а тільки примножує їх.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6525-os-i-prodzveniv-ostannij-dzvonik-dlya-shkolyariv#sigProGalleria8fd441635a
joomlamodniyportal.ru