Друк

Відтепер депутати працюватимуть по-новому

.

Згідно із прийнятим Президентом України Законом «Про внесення змін до статті 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» щодо поіменних голосувань», керівництвом району та міста було прийнято рішення провести реконструкцію великого залу Будинку рад та встановити електронну систему голосування «ВІЧЕ».

26 травня було проведено урочисте відкриття оновленого залу.
Голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк відверто зізнався, що спочатку був проти проведення ремонту в залі, адже є галузі в яких ці кошти необхідніші, але змінив свою думку після того як побачив як ускладнилася робота рад без електронної системи.
Голова райдержадміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький подякували усім хто тяжко працював над створенням цього залу, привітали усіх з цією приємною подією та побажали депутатам плідної праці та прийняття зважених та об'єктивних рішень на користь громади. Також вручили подяки за проведену роботу керівнику підприємства, що виробило меблі - Олександру Ющенку, художнику що створив унікальне панно на якому зображена вся історія міста Віктору Фурману, директору ПАТ «Мікросистема» Олександру Нейку та будівельникам що якісно виконали свою роботу.
Також були нагороджені сільські ради, що зайняли перші рейтингові місця в районі – це Городницька селищна ,3 місце, Наталівська сільська, 2 місце та Ярунська сільська ради - 1 місце .
Після нагороджень всі присутні мали змогу побачити як працює нова система - депутати проголосували! Окрасою відкриття стали колективи художньої самодіяльності району, що подарували вокальні номери усім присутнім. Після урочистостей депутати районної ради приступили до своїх обов'язків та до прийняття важливих рішень з новою системою голосування – на 4 засіданні сесії районної ради.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6524-vid-teper-deputati-pratsyuvatimut-po-novomu#sigProGalleria42d0b4ae73
joomlamodniyportal.ru