Друк

Спартакіада працівники ЗНЗ фінішувала

.

Заключний вид 17-ї районної спартакіади працівників шкіл - змагання з міні-футболу, були проведені 19 травня 2016 року у м. Новограді-Волинському.

Команди Городницької, об'єднаної Великомолодьківської і Токарівської загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, Несолонського освітнього округу та відділу освіти за коловою системою визначали переможців та призерів змагань.

Команда Великомолодьківської і Токарівської шкіл (капітан Чижевський Ю.П.), зігравши в нічию (1 : 1) з командою Городницької школи, перемогла команду відділу освіти (5 : 3) та команду Несолонського освітнього округу (7 : 0) і здобула звання чемпіона району.
Друге місце посіла команда Городницької школи (капітан Пужаєв С.І.), яка має в своєму активі перемогу над командою Несолонського округу (2 : 0) та нічийні результати з командою Великомолодьківської і Токарівської ЗОШ (1 : 1), з командою відділу освіти (4 : 4).
Третє місце у футболістів відділу освіти (капітан Іляхов В.Ф.), які перемогли команду Несолонського округу (7 : 2), зіграли в нічию з командою з Городниці (4 : 4) та поступились переможцям - команді Великомолодьківської і Токарівської ЗОШ, з рахунком 3 : 5.
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами відділу освіти та грошовими заохочення райкому профспілки.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6514-spartakiada-pratsivniki-znz-finishuvala#sigProGalleria4133549e8a
joomlamodniyportal.ru