Друк

Влада за роботою

.

На минулому тижні:
Голова районної державної адміністрації В.В. Михнюк - провів засідання робочої групи з питань реалізації ЗУ від 10.12.2015 року №889 «Про державну службу» та підзаконних нормативних актів, провів зустріч з випускниками 11-х класів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, взяв участь у засіданні сесії обласної ради.

Перший заступник голови райдержадміністрації Н.В. Даниленко– взяла участь у засіданні робочої групи з питань реалізації ЗУ від 10.12.2015 року №889 «Про державну службу» та підзаконних нормативних актів, провела засідання комісії з призначення і виплати населенню житлових субсидій, нею взято участь у роботі Всеукраїнської селекторної наради – засіданні центру міжвідомчого штабу з координування  організації і проведення оздоровлення і відпочинку дітей, проведено привітання жительки с.Майстрів з 95-річчям від дня народження, взяла участь  в урочистих заходах з нагоди Дня Героїв України.

Заступник голови РДА А.В. Подік– взяв участь у засіданні робочої групи з питань реалізації ЗУ від 10.12.2015 року №889 «Про державну службу» та підзаконних нормативних актів, провів засідання комісії з безпеки дорожнього руху, провів засідання надзвичайної протиепізоотичної комісії, провів нараду з керівниками фермерських господарств району, які не звітуються про результати своєї діяльності до органів статистики рік і більше, ним проведено виїзд до ТОВ „Птахівник” та ПСП „Граніт”, с.Токарів, провів виїзд робочої групи з питань легалізації виплати заробітної плати в Тупальській, Несолонській, Брониківській сільських радах, взяв участь в урочистих заходах з нагоди Дня Героїв України.

Начальник управління АПР - провів виїзд до ТОВ „Птахівник” та ПСП „Граніт”, с.Токарів, виїзд до Токарівської сільської ради з питань надання практичної та методичної допомоги у веденні агропромислового виробництва, взяв участь у засіданні комісії з питань безпеки дорожнього руху, участь у нараді з керівниками фермерських господарств району, які не звітуються про результати своєї діяльності до органів статистики рік і більше, взяв участь у засіданні надзвичайної протиепізоотичної комісії.

Начальник  управління фінансів – взяла участь у засіданні надзвичайної протиепізоотичної комісії.

Начальник відділу освіти провівнаради з працівниками апарату відділу, районного методичного центру, централізованої бухгалтерії, групи централізованого господарського обслуговування, районного центру творчості, спорту і туризму учнівської молоді, взяв участь у Святі обдарованої дитини у м.Житомир

Начальник служби у справах дітей –взяв участь у зустрічі з випускниками 11-х класів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, ним проведено вилучення дитини з с.Яворівка та влаштовано в обласний будинок дитини, проведено профілактичний рейд на території Наталівської сільської ради.

Завідувач сектору сім’ї, молоді та спорту–  представляв команду району у Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби.

Завідувач сектору охорони здоров’я - провела заняття з середнім медперсоналом ЦПМСД району, взяла участь у засіданні НПК.