Друк

Урочисте свято обдарованої дитини за підсумками Всеукраїнських учнівських олімпіад

.

18 травня 2016 року у приміщенні Житомирського обласного інституту підслядипломної педагогічної освіти відбулося урочисте свято обдарованої дитини за підсумками Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів у 2015-2016 н.р.

З вітальним словом до присутніх звернувся проректор ЖОІППО Сюравчик М.К.

Розпочалася святкова церемонія з нагородження кращих ЗНЗ за підсумками ІІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів. За результатами рейтингу серед закладів сільської місцевості

Городницька ЗОШ І-ІІІ ступенів посіла ІІІ місце після Чоповицької ЗНВК «Гімназія – ЗНЗ І-ІІІ ступенів - ДНЗ» та Новогуйвинської гімназії. Учні Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів здобули 14 дипломів ІІІ етапу Всеукраїнських олімпіад. Школа нагороджена дипломом управління освіти і науки Житомирської обласної державної адміністрації.

Цього року учні району вибороли 27 призових місць на обласному етапі олімпіад. Двоє з них були відзначені на святі.

В номінації «Найбільше дипломів за період з 2013 – 2016 р.» була ногороджена учениця 11 класу Суслівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Степанюк Руслана.

А в номінації «Найбільше дипломів за 2016 рік» нагороду одержала учениця 9 класу Городницької ЗОШ І-ІІІ ступенів Симончук Дарина.

Сьогоднішні перемоги наших учнів є стартовим майданчиком для творчого, інтелектуального та духовного зросту. Попереду нові відкриття та здійснення мрій.

joomlamodniyportal.ru