Друк

Про налагодження співпраці

.

16 травня 2016 року в прес-клубі облдержадміністрації відбувся виїзний бізнес-семінар «Розвиток регіонального співробітництва між Ізраїлем та Україною в аграрній галузі».

Семінар відбувся за участю представників Асоціації сприяння розвитку та співпраці «Ізраїль-Україна та країни СНД» (далі - Асоціація) з метою обговорення можливостей активізації українсько-ізраїльського торгово-економічного співробітництва, а також питань реалізації спільних інвестиційних проектів у сфері сільського господарства. У заході взяли участь керівники обласних установ і організацій агропромислового комплексу області, зацікавлені у налагодженні співпраці з ізраїльськими партнерами.

Одним із основних напрямів діяльності Асоціації є встановлення зовнішніх зав'язків та пошук ділових партнерів. В ході зустрічі було презентовано анкету, заповнення якої є першим кроком до налагодження співробітництва з ізраїльською стороною.
Заповнені анкети надсилати департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації на електронну адресу: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
За додатковою інформацією звертайтеся до відділу інвестиційно-інноваційного розвитку та зовнішніх зносин за тел. (0412) 47-46-09.

Завантажити анкету