Друк

Великий та малий кубок Новоград-Волинського району «Весна надій»

.

На головній арені Новограда-Волинського - стадіоні "Авангард" відбувся фінальний матч кубку Новоград-Волинського району "Весна надій" між ФК «Золота нива» с. Середня Деражня та ФК «Спорт-ЛІДЕР» с. Повчине.

За малий кубок Новоград-Волинського району боролися ФК «Авангард» с. Велика Горбаша та ФК «Землероб» с. Дідовичі.

В результаті активної гри з рахунком 2:0 перемогу виборола команда «Золота нива» с. Середня Деражня. Команда з с. Повчине хоч і показала досить високий рівень гри та привезла з собою найактивніших вболівальників, посіла друге місце.

Голова районної ради Дмитро Рудницький зазначив, що йому дуже приємно спостерігати як з кожною грою рівень команд підвищується, особливо команда "Спорт-ЛІДЕР" щоразу показує жагу до перемоги та величезну любов до спорту. Також Дмитро Вікторович щиро подякував кожному гравцеві за чудові емоції, подаровані підчас гри та, звичайно ж, привітав переможців.
У двобої за малий кубок перемогу здобула команда села Велика Горбаша з рахунком 1:0, група підтримки, що так активно вболівала під час всієї гри та звичайно хороша гра футболістів зіграла свою роль, вітаємо переможців!

Дуже приємно, що існує в нашому районі традиція, що дозволяє привити молодому поколінню любов до спорту, адже так важливо у вихідний день прийти на змагання та навіть в якості вболівальників отримати той необхідний заряд енергії та прилив позитивних емоцій, що дарує гра.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru