Друк

Пам'ять потрібна загиблим, а увага – живим

.

9 травня громадськість міста та району, ветерани-фронтовики, учасники бойових дій на території іноземних держав, військовослужбовці місцевого гарнізону взяли участь у традиційній урочистій ході від Скверу Слави до меморіального кладовища із зупинками біля пам'ятних місць для покладання квітів та мітингом біля пам'ятника Скорботної матері.

Під час мітингу до присутніх із вітаннями звернулися голова райдержадміністрації Володимир Михнюк, міський голова Віктор Весельський, керівник міської ветеранської організації Василь Парфьонов, т.в.о. командира 30-ї ОМБР по роботі з особовим складом бригади, учасник АТО, майор Олег Рой, представники громадських організацій, молоді та ін..

"Пам'ять потрібна загиблим, а увага – живим. Тому ми пам'ятаємо та шануємо тих, хто поклав свої життя заради щасливого життя майбутніх поколінь, а також підтримуємо та всім можливим допомагаємо захисникам, які вже 2 роки боронять наші кордони від ворожого Кремля", - зазначив у своєму зверненні Володимир Михнюк.

Пам'ять загиблих у війні присутні вшанували хвилиною мовчання, а військові – салютними залпами, на могили загиблих та померлих учасників німецько-радянської війни та полеглих учасників АТО були покладені живі квіти.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6464-pam-yat-potribna-zagiblim-a-uvaga-zhivim#sigProGalleriae538118403
joomlamodniyportal.ru