Друк

Про стипендію Міністерства комерції КНР

.

Відповідно до листа Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 01.04.2016 № 4003-05/9763-06 інформуємо, що Міністерство комерції Китайської НР запрошує представників України взяти участь у навчальних програмах для отримання ступенів магістра (Master) та докторанта (PhD) у вузах КНР.

Обов'язковими вимогами для відбору учасників навчальних програм є:
1) бути державним службовцем, працівником університету, дослідницького інституту, працювати у ЗМІ; громадських організаціях, та ін. За інформацією китайської сторони перевага надаватиметься кандидатам, що працюють на керівних посадах;
2) мати диплом бакалавра для подачі на магістерську програму (Master) і диплом магістра для подачі на докторантську програму (PhD);
3) бути віком до 45 років на момент подачі заявки;
4) мати відповідний рівень володіння китайською мовою (HSK-4, вище 180 балів) або англійською мовою (IELTS – рівень – 6.0 і вище) відповідно до вимог програм;
5) мати здоровий організм, відсутні інфекційні захворювання.
Для участі у конкурсі необхідно:
1) зареєструватись он-лайн на сайтах: www.csc.edu.cn/laihua або www.campuschina.org;
2) подати відповідний пакет документів до департаменту координації міжнародних програм Мінекономрозвитку.
Пакети документів у паперовому вигляді необхідно подати до департаменту координації міжнародних програм Мінекономрозвитку не пізніше 31.05.2016.
Особливу увагу звертаємо на той факт, що оскільки така стипендія пропонується китайською стороною для представників усіх країн світу, у разі зацікавленості, просимо якнайшвидше здійснити реєстрацію на вибраний курс он-лайн та надати в паперовому вигляді усі необхідні документи.
Також зазначаємо, що кандидатури обираються китайською стороною (Рада Китаю з надання стипендій (CSC) проводить відбір кожного кандидата в одному університеті відповідно до квот та вимог університету).
Результати відбору будуть повідомлені кандидату Канцелярією Радника з торгово-економічних питань при Посольстві КНР в Україні в термін до кінця серпня 2016 року.
Більш детальна інформація щодо стипендії знаходиться на сайті: www.csc.edu.cn/laihua.