Друк

Жива душа – зелений дивосвіт

.

Все на Землі, все треба берегти-
І птаха, й звіра, і оту рослинку.
Не треба думати, що цар природи ти,
Бо врешті, ти - лише її частинка!

Б. Лепкий

 Наше довкілля, рідна природа чарує нас в усі пори року. Ми маємо пишатися тим, що доля подарувала нам цю чарівну й неповторну красу. Спілкування з природою дає найбільшу насолоду та радість, викликає найпалкішу любов до рідного краю, до життя.

Останнім часом проблеми екології, збереження навколишнього середовища, наслідків Чорнобильської трагедії надзвичайно гостро постали перед людством.
В районній бібліотеці для дітей проведено екологічну годину «Жива душа - зелений дивосвіт» з користувачами 3-5 класів, присвячену Дню довкілля. Бібліотекар Артеменко В.М. розповіла читачам про культуру спілкування з навколишнім середовищем, про бережливе ставлення до живої природи. Діти з захопленням читали й розповідали міфи і легенди про дерева і квіти, що ростуть на території нашої країни, та ознайомилися з книгами, представленими на книжковій виставці-діалозі «Я землі цієї паросток зелений», один з розділів якої - «Чорнобиль не має минулого часу», присвячений 30-ій річниці аварії на Чорнобильській АЕС.

Матеріал підготувала
бібліотекар районної бібліотеки для дітей
Артеменко В.М.

 

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6376-zhiva-dusha-zelenij-divosvit#sigProGalleria36f3a2097a
joomlamodniyportal.ru