Друк

Семінар-практикум вчителів хімії та біології

.

Відповідно до річного плану роботи відділу освіти, з метою вдосконалення освітнього рівня та професійної компетентності вчителів хімії та біології, 13 квітня на базі Колодянської ЗОШ І-ІІІ ступенів пройшов районний семінар-практикум з проблеми «Формування природничо-наукової компетентності дитини через дієве партнерство вчителя і учня».

На семінар прибули вчителі із 23 навчальних закладів району. Хлібом-сіллю та словами привітань зустріли учасників семінару учні та дирекція навчального закладу.
Змістовною і актуальною була практична частина семінару, де вчителі продемонстрували високий професійний потенціал через дієве партнерство вчителя і учня: урок у 6 класі на тему: «Загальна характеристика грибів», який провела Гордійчук Ірина Степанівна; урок у 8 класі на тему: «Валентність і ступінь окиснення», який провів Ничипорук Юрій Васильович.
Цікавим та захоплюючим був виступ шкільної агітбригади «Торнадо» з гаслом - «Здоровим бути – модно!». Виступ супроводжувався піснями, закликами та рухами, діти утворювали різноманітні фігури, демонструючи свої фізичні можливості.
У теоретичній частині семінару учасниками було розглянуто та обговорено формування природничо-наукової компетентності дитини через дієве партнерство вчителя і учня. Закінчення навчального року та організація і проведення державної підсумкової атестації у 9-х і 11-х класах з біології та хімії та ЗНО. Також розглянули питання щодо відбору підручників з біології, хімії та основ здоров'я для учнів 8 класів.
Семінар пройшов у творчій атмосфері, а його учасники отримали багато корисної інформації, а також електронні диски з матеріалами семінару, які зможуть використати у своїй роботі.

Посмотрите вложенную галерею изображения онлайн в:
https://nvrdazt.gov.ua/index.php/ua/63-novini/novini-rajonu/6372-seminar-praktikum-vchiteliv-khimiji-ta-biologiji#sigProGalleriafb06a072e8
joomlamodniyportal.ru