Друк

«Майбутнє лісу – у твоїх руках» - держслужбовці посадили понад 8000 дерев

.

Акція «Майбутнє лісу – у твоїх руках» у нашому районі проводиться вже не один рік, аби привернути увагу громадськості та молоді до такого важливого та відповідального процесу, як створення лісів.

1 квітня працівники Новоград-Волинської районної державної адміністрації та районної ради традиційно взяли участь у цій акції.

Перед початком посадки, головний лісничий ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» Георгій Юзвінський провів інформаційно-роз'яснювальні заходи та пояснив технологію висаджування саджанців.

Акція відбулася на території Малоцвілянського лісництва, лісничим у якому працює Віктор Демчук.
На лісовій ділянці працівниками Новоград-Волинської районної державної адміністрації та її структурних підрозділів, районної ради, під проводом голови райдержадміністрації Володимира Михнюка та голови районної ради Дмитра Рудницького та за участю місцевого працівника – інженера лісових культур ДП «Новоград-Волинське ДЛМГ» Романа Шевчука, було засаджено 1,6 га площі близько 8000 сіянцями сосни та 880 сіянцями модрини. Сіянці ці власного виробництва, рік вирощувались в теплицях.

Як зазначив Георгій Юзвінський, акція «Майбутнє лісу – у твоїх руках» започаткована у 2000 році, а працівники райдержадміністрації та районної ради долучаються до цієї акції з 2006 року, тому нинішній 2016 рік є ювілейним, 10-тим для них. Крім того, учасники акції завершили цьогорічну кампанію з посадки лісу.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru