Друк

Фінал з волейболу серед жінок присвячений Міжнародному жіночому дню

.

4 березня в спортзалі Пилиповицької школи пройшов традиційний районний турнір з волейболу серед жінок.

Головний суддя змагань – Вячеслав Стародуб, головний секретар – Василь Горбовський розбили учасниць турніру на дві підгрупи між якими і відбувались змагання. У фінал вийшли дві надзвичайно потужні команди с. Ярунь та смт. Городниця. Для нагородження команди-переможниці прибули голова районної державної адміністрації Володимир Михнюк та голова районної ради Дмитро Рудницький. В результаті напруженої боротьби перемогу здобули волейболістки села Ярунь з рахунком 2:0.

Володимир Михнюк привітав дівчат з перемогою, побажав побільше спортивних досягнень, натхнення, успіху та щастя. Також в переддень 8 березня привітав жінок з святом побажав бути завжди усміхненими, радісними та коханими.

Приєднався до всіх побажань голова районної ради Дмитро Рудницький «Це була хороша гра, я вважаю що за перемогу, команда Яруня має бути вдячна своїй групі підтримки, давно я не бачив таких вболівальників, які б так активно підтримували своє село. Бажаю вам успіхів, справжніх чоловіків поруч, терпіння та натхнення, зі святом вас!»

Команду-переможницю нагородили кубком від районної державної адміністрації, а всім іншим командам учасницям вручили солодощі від ПП Р.В. Повальчук , квіти від депутата районної ради І.С.Амроша, грамоти, грошові премії.

Сектор інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю
райдержадміністрації

joomlamodniyportal.ru